Jelly Bunny KLCC Sale

4:37 PTG JunAina 14 Comments


Akhirnya saya terjebak. Jalan-jalan sambil makan-makan di KLCC (kemudian cerita) kata Ann kawan sepejabat seorang kakak kat pejabat ini borong kasut berbelas pasang di Jelly Bunny KLCC yang terletak di Ground Level. Sale dengan harga runtuh! Saya pun terkedek-kedek jalan ke sana lepas makan. Orang adalah ramai sebab lunch hour.




Saya jatuh chenta dengan kasut ini tetapi seribu kali sayang hanya ada saiz 5 yang sedikit sempit dengan kaki saya. Saiz mungkin agak kecil dari kasut biasa sebab biasanya saya pakai saiz lima tapi kat Jelly Bunny saya terpaksa ambik saiz enam. Warna yang bawah tu akan buat saya termimpi-mimpi malam nanti.



Pergi berenam, dua orang bekejar balik sebab ada meeting, dua orang lagi ke Memory Lane beli kad CNY dan kami berdua bermalasan di Jelly Bunny KLCC. Mungkin ini kali terakhir shopping dengan Ann sebab dia akan mula bekerja di tempat baru selepas CNY.



Saya sangat suka warnanya tetapi saya pilih ini untuk anak dara tetapi kalau tak muat kakinya nanti mama boleh pakai. Saiz paling besar ada adalah 7. Saiz memang terhad. 70% less. Rm49.90 dan saya hanya membayar Rm11.70! Berbaloi-baloi.



Saya hanya beli yang ini dengan potongan 50%. Beli sebab saya suka design cinta-cinta tu. Harga Rm29.90 tetapi saya hanya bayar Rm14.50. Gila tak nak beli dapat harga macam tu. Esok nak pergi lagi ada misi nak cari kasut Jelly Bunny lagi. Dah ada yang dok berkenan kat hati, hari ini masa terhad sebab awal tadi dah lepakking sambil makan-makan.



Saya @Jelly Bunny KLCC. Ya...dasar blogger!


Duit dalam purse hanya ada Rm50++ saya tanya ATM kad boleh guna tak, cashier kata debit kad dan kredit kad sahaja terima. Saya tanya minimum belian berapa guna kad kredit dia kata tak ada. Ok saya bayar 3 pasang kasut termasuk untuk Ann dengan kad kredit. Bila punch semua barang hanya Rm37.90 terkujat sekejapan. Terus keluar duit. Agaknya masa saya kata nak guna kad tu mesti dia gelakkan saya!


 

You Might Also Like

14 ulasan:

  1. 1st time dgr kasut ni...mmg mcm jelly la kak...hehe...comel..mcm nak gigit...!

    BalasPadam
  2. murah memang murah kak...tp SA x sesuai pakai jenis macam ni...biasa la kaki orang lampung kan...

    BalasPadam
  3. Alamak. Manis nya aweks yang menjadi model itu. Hahaha. Kak, kirim salam kat dia kak. :wink

    BalasPadam
  4. Tak de peluang lah akak pakai kasut ini. Saiz kaki twinkle toe tak de.

    BalasPadam
  5. kak...kasut kita samaaaaaa!..hehe baru beli gak kat jelly bunny @ midvalley sabtu lepas..wah same taste neh..:) memang rambang mata kan, gila2 punya sale :D

    BalasPadam
  6. Sesuai sangat namanya.. memang nampak macam jelly...
    tapi makchaq tak sesuai ni... kaki macam kapai.. saiz 8

    BalasPadam
  7. geram bau jelly bunny ni. mcm nk gigit2. hehe

    BalasPadam
  8. I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found
    any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me.
    In my opinion, if all site owners and bloggers made good content
    as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.


    My page: make money online (http://san24.co.kr/xe/?document_srl=337471)

    BalasPadam
  9. cantik tapi kak takleh pakailah...heee..

    p/s ATM card tu bukan debit ke? kak memang selalu guna ATM kad kalau membayar di shopping complex

    BalasPadam
  10. Cantik. Nak try jugak nanti.

    BalasPadam
  11. berbaloi2 harga akak dpt tu...lieya pun suke jelly bunny nie...lieya ade sepasang je kak tu pun jenuh cari kale itam..biase laa lieya ni kalo beli mesti cari kaler itam jek snang nak mix and match hahhhha....

    untung akak beli dpt harga tu...lieya beli ari tu takde diskaun tau...sob sob sob...

    BalasPadam
  12. Cantik plak tengok.. terus rasa nak p cari gak.. tp kadang rasa macam tak sesuai :)

    BalasPadam
  13. lps baca kt blog akak nih... terus bff dana ajak pg jelly bunny cari kasut hehehe... dana aritu ada beli sepasang kst tp sampai skrg tak pakai2... dana cari kst cerewet skit...tp ok je ngn jellybunny

    BalasPadam