Suatu Hari Mungkin Giliran Saya

8:00 PG JunAina 15 Comments





Selepas 7 tahun, dari Head Of Department sehingga dia menjadi Advisor untuk department kami. Masih sihat di usia 73 tahun.



You Might Also Like

15 ulasan:

  1. 73 kak? kalau arwah ayah ada sebaya dgn arwah ayah saya..
    Alhamdulillah masih diberi kesihatan yg baik..

    BalasPadam
  2. Lamanya dia kerja....
    Mesti lepas ni dia rindu nak kerja lg...

    BalasPadam
  3. Sentiasa kelihatan cergas ; umur bkn penghalang utk tampak sihat..Aina dan kita semua org akn tggu waktunya tiba.

    BalasPadam
  4. In say Allah...be happy, stay healthy, Aina.

    BalasPadam
  5. Kena tanya apa rahsia nya tu :)

    BalasPadam
  6. Lama betul bekerja. Apa la rahsia sihat macam tu kan.

    BalasPadam
  7. Lamanya beliau kje sampai umo 73 tahun...kita smpai 60 pun tak tau caner nti ye...

    BalasPadam
  8. assalam,

    lambat lg kan aina :)

    73 tu baya mak kita tau

    BalasPadam
  9. Lamanya dia kerja.. tgk kuat lg tue.. apa la rahsia dia nampk cergas lagi diusia sebegitu.. =D

    BalasPadam
  10. ayahanda kak anim 74 tahun dan masih ke sana sini dengan bas dan keretapi. tak lekat di rumah kerana sering keluar 40 hari hingga ke sabah. rahsianya...dia suka dengan apa yang dilakukannya.
    mesti itu juga jawapan diberi Wim De Vos :-))

    BalasPadam
  11. Baik ke tidak JA? Kalau baik mesti sedihkan...

    BalasPadam
  12. Masih kuat dan sihatkah beliau kini kak Junaina..

    BalasPadam