Kucing Tak Ada Tikus Berjogetlah!

10:09 PG JunAina 21 Comments



Budak-budak kat pejabat memang nakal-nakal, menggunakan sepenuhnya kecanggihan teknologi yang ada. Hasilnya di kepohkan di Whatapp group bahagian kami tapi nama bos tak adalah dalam group ini. Kucing tak adakan haruslah tikus berjoget ye dik. Sarapan sambil cuci minda kejap. Ala korang pun sama kalau tak macam mana nak ambik gambar akak yang glamer ni kannnn...


Ok. Bos saya cuti. Bilik tutup rapat dan bergelap. Horeyyyyyyy...




You Might Also Like

21 ulasan:

  1. Joget Pahang?
    Joget Angan Tak Sudah?

    BalasPadam
  2. kehkehkeh...

    pstt kak, lieya pun horeey gak ni sbb bos takde due ari outstation ke kuching....almaklum laa PA mcm lieya ni bile bos takde mmg bersorak sakan hahahahahaaha...

    dasat akak siap ade group wasap lagi yeak....mmg terbaik laa ...

    BalasPadam
  3. Tikus joget lagu apa? Lagu rancak? Haha.

    BalasPadam
  4. Paling seronok bila bos tak ada kan kak hihi

    BalasPadam
  5. kemain lagi tikus meraikan yer..heheh

    BalasPadam
  6. Hahaha..sekali sekala ok la..tp risau jgk kalau2 kucing mintak tolong assistant tgk2kn..haha

    BalasPadam
  7. haaaaaaaaa bgtau bos ekekekeeee

    BalasPadam
  8. Kalau nak kata berjoget bila boss tak ada Aina; boss kakak memang sentiasa tak ada. Dia tak duduk M'sia pun. Adalah sebulan sekali dtg. So kakak yg kuli kena jadi boss laaaagi pening!

    BalasPadam
  9. Bos boleh skodeng group wassap tu tanpa di kesan tauuuu..hahaha

    BalasPadam
  10. Wah..wah... seronoknyer... kalau tetiba kucing muncul camne?? hehehe

    BalasPadam
  11. Amboi berjoget zapin ker Inang tu...seronok betul bunyinya...

    BalasPadam
  12. hihi. sesuai sgt peribahasa tu.

    BalasPadam
  13. bestnya boss xde..SA dah merasa best sgt2 dah last week...minggu ni ada plak dia...

    BalasPadam
  14. waahhh tikus siap berparti lah nampaknyer

    BalasPadam
  15. salam JA ..
    ingatkan betul2 tk ada kucing ..
    klu tk ada mau anta seekor dua utk takut kan tikus2 tu ..

    BalasPadam
  16. Wah setonoknya berjoget. Kalau sy boss xvreti reti nak cuti or mc. Ada manjang

    BalasPadam
  17. air dah habis lama tu...tp elok masih kat situ yer...hehehe

    BalasPadam
  18. Hheee, memang itula saat yg ditunggu kan :)

    BalasPadam
  19. Akak sep!! Bos farah pn on leave seminggu!!! =D

    BalasPadam
  20. haha...ni angkara geng nakal ni hehe saja nak mengena geng .....biasalah seoffice katanya ...geng yg sekepala

    BalasPadam