Jom Pizza

10:15 PG JunAina 12 Comments


Jomm pizza...yg ni baru murah...utk anak ramai.
Jimat kos.
Kualiti sila jangan tanya saya, cubalah dahulu baru tahu.


You Might Also Like

12 ulasan:

  1. pizza hut biasanya sedap je..

    BalasPadam
  2. jum2,,dlu2 suka mkn pizza hut..tp sejak dah ade dominos ni terus tak mkn dah pizza hut..ngee

    BalasPadam
  3. akk nk blanje sy ke mkn pizza?

    BalasPadam
  4. ini kali baru murahhhhhhhhhhhhhhh :)

    BalasPadam
  5. Aina...
    Pizza Hut memang dah ternyata sedappp...
    Jom...

    BalasPadam
  6. Dekat semua outlet pizza ke Aina. Anak-anak kakak suka ni kalau dpt.

    BalasPadam
  7. lama dah tak makan kat pizza hut, thanks for the info :)

    BalasPadam
  8. wahh tu diaaa ...
    nak print x boleh ...
    huhuhu kat umah kan huhu

    BalasPadam
  9. oo..kalau pizza yang offer2 tu kualiti dia a bit low dari yang biasa eh...? tak tau pulak saya...huhu...tak aci nye...

    BalasPadam
  10. smlm baru pulun pizza..hehe

    BalasPadam
  11. aina, dah nak masuk ramadhan, tu sebab macam2 dioffer...

    BalasPadam