Jom Pizza

10:15 PG JunAina 12 Comments


Jomm pizza...yg ni baru murah...utk anak ramai.
Jimat kos.
Kualiti sila jangan tanya saya, cubalah dahulu baru tahu.


You Might Also Like

12 ulasan:

  1. pizza hut biasanya sedap je..

    BalasPadam
  2. jum2,,dlu2 suka mkn pizza hut..tp sejak dah ade dominos ni terus tak mkn dah pizza hut..ngee

    BalasPadam
  3. ini kali baru murahhhhhhhhhhhhhhh :)

    BalasPadam
  4. Aina...
    Pizza Hut memang dah ternyata sedappp...
    Jom...

    BalasPadam
  5. Dekat semua outlet pizza ke Aina. Anak-anak kakak suka ni kalau dpt.

    BalasPadam
  6. lama dah tak makan kat pizza hut, thanks for the info :)

    BalasPadam
  7. wahh tu diaaa ...
    nak print x boleh ...
    huhuhu kat umah kan huhu

    BalasPadam
  8. oo..kalau pizza yang offer2 tu kualiti dia a bit low dari yang biasa eh...? tak tau pulak saya...huhu...tak aci nye...

    BalasPadam
  9. smlm baru pulun pizza..hehe

    BalasPadam
  10. aina, dah nak masuk ramadhan, tu sebab macam2 dioffer...

    BalasPadam