Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

12:19 PTG JunAina 9 Comments

Siapa nak kamera percuma? Percuma ni! Serius beb. Jom terjah reramai.



Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





You Might Also Like

9 ulasan:

  1. chaiyok2!
    semoga tuah menyebelahi :)

    BalasPadam
  2. kalau dapat 1 alangkah indahnya...

    BalasPadam
  3. wah..meriah hadiahnya tu kak..

    BalasPadam
  4. Dah lama saya tak join benda2 macam ni...
    Petang2 karang nak terjah la blog tuan punya contest tu...:)

    BalasPadam
  5. wow!! gempaknya hadiah...

    gud luck kakak!!

    BalasPadam