Wordless Wednesday-Bangga dan Puas Hati

10:40 PG JunAina 19 Comments


Sebelum. Kerja-kerja pembinaan di yard.






Selepas. Akhirnya setiap usaha kami terbalas. Bangga. Kerja kami berada gah di tengah lautan.
Walaupun contribution ku hanya kecil untuk projek ini, umpama semut merah.






 

You Might Also Like

19 ulasan:

  1. wahhh project besar... seriously puas hati kan...
    actually mase saye dlu, terlibat dlm design2 untuk interior East Coast Mall Kuantan, mmg penat, malah pernah berlinangan air mata.. Tapi bila dah berdiri dan tersergam indah, rase sangat berbaloi segala kepenatan dan tekanan sebelum neh...Alhamdulillah syukur pada Allah...

    BalasPadam
  2. tingat paksu yg keje nun di tgh2 laut...

    BalasPadam
  3. pernah tak naik atas platform kat tengah laut tu..?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Pernah saya naik yg kat Petrosains KLCC tu!

      Padam
  4. sis buat part mana tu? walau kecil tanpa sumbangan sis takkan jadi jugakkan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Part electrical supply. Sumbangan kecil tapi kalau tak ada sumbangan tu platform bergelaplah. Motor semua tak boleh nak run, tak der minyak jugaklah.

      Padam
  5. tahniahhhh... kita tumpang bangga :)

    BalasPadam
  6. Semut merah pun besar jugak dpd semut gula yg halus tu..... Hehe

    BalasPadam
  7. pergghhhh... akak keje kat sini ke?? hebat ar.. patut boleh ride ke mana mana... hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kerja tak delah kat situ, kerja kat KL jugak...hehehee...

      Setengah tahun ni dah pencen jadi rider.

      Padam
  8. Assalamualaikum,
    Fuhhhhhh! buat pelantar lagi tuuuu apa lak kecil

    BalasPadam
  9. bestnye keje...keje sy lgsg xadventure.

    BalasPadam
  10. takpe la walaupun upama semut merah... boleh berbangga dengan diri sendii... bahawasanya kita boleh

    BalasPadam
  11. Memang berbangga kalau siap kan..

    sumbangan besar jugak nieh ;D

    BalasPadam
  12. sebab tak semua org ada peluang Aina. Memang berbanggalah juga dan puas hati bila lihat hasilnya..

    BalasPadam
  13. ALhamdulillah..siap dah!.. bangga dgn pencapaian..:)

    BalasPadam
  14. walaupun contribution kecil je... patut rasa bangga juga... sebab sekurang2nya kita terlibat... ^_^

    BalasPadam
  15. hebat tuuuuuuu kak!!!!!
    tahniah!

    BalasPadam
  16. akak...proud of you! selalu tau lelaki ja yang terlibat dalam keja2 macam ni...terharunya...alhamdulillah

    BalasPadam