Pixajoy Poskad

3:00 PTG JunAina 13 Comments

Hari tu sertai I Remember Parent's Day Photo Contest yang di anjurkan oleh Pixajoy. Ada free DIY Printed Postcard. Aina pun buatlah silalah ke entri Pixajoy! Abadikan Kenangan Manis.

Minggu lepas telah di terimalah poskad yang dibuat tu.

Suka.

Cantik.

Berkualiti.



Inilah poskadnya. Bawak letak kat workstation. Dapat jugak buat lepas rindu bila teringat anak-anak. Terutamnya anak perempuan tulah.


You Might Also Like

13 ulasan:

  1. cantik jugak ye kak..

    BalasPadam
  2. Nak puasa ni Aina tak balik Perlis ke?

    BalasPadam
  3. Dah lama tak tengok poskad...

    punch card selalulah...

    haha

    BalasPadam
  4. Si Hero kat belakang tu sempat lagi buat tanduk kpd adik dan kakaknya. Yang di kampung tu kakak dia kan? Tengok lebih kurang aje besarnya..... ngeee

    BalasPadam
  5. wa..tahniah kak..miLa tak pernah lagi join contest pastu menang..takde rezeki lagi kut..huhu

    BalasPadam
  6. Cantiklaa Aina.. leh lepas rindu yer.. :)

    BalasPadam
  7. aina, pejam celik pejam celik dah besar anak2 kita, kan Aina....belanja dan tanggungjawab pun ikut besar....

    BalasPadam
  8. cantik je =) tahniah!! done follow sini

    BalasPadam
  9. mmg cantik n sweet...

    photobook dieorg leh buat tak ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lieya...boleh. Just klik ja link Pixajoy kat entri. Sekarang ada dikaun lagi.

      Padam