Beza Kami

4:00 PTG JunAina 16 Comments

 Kak Kiah punya. Senior sayalah!

 Kak Nor punya. Kakak lain department.

Saya punya! Beg kain beli kat Melaka 5 tahun lepas kot.

Apa saya nak cerita. Tunggulah minggu depan.

Selamat berhujung minggu dan selamat beristirehat. Saya...dah angkat beg. Mungkin ketika ini sedang lepakking kat KLCC ataupun sedang peluk bantal busuk kat rumah. Anak-anak sekolah. Suami pulak kerja.


You Might Also Like

16 ulasan:

  1. saya ..
    saya tak ada henbeg..

    semua masuk kocek..

    selamat lepakking!!
    :)
    pakai face mask!
    jerebu!!

    BalasPadam
  2. Orang kaya..begitu lah...:)

    Tapi ramai jugak yg beli Coach/LV fake....wakakakakaa

    BalasPadam
  3. hehe hehe hehe..

    akak gelakkan diri akak sendiri...
    akak ingatkan akak sorang jer yg camtu kat dunia ni hihihi....

    BalasPadam
  4. Bukan rupa & jenama jadi perbandingan.. asalkan kita selesa kita takkan kekok membawanya kemana mana.. kan??

    BalasPadam
  5. hihi xsabar nak tunggu next entry...selamat beristirehat :)

    BalasPadam
  6. assalam aina..cantik beg2 tu

    BalasPadam
  7. Hello Jun, This coming to you from Canada.
    Nice bags. I guess every woman love handbags and shoes.
    I ta'berani mention or ask how many handbags my wife has, itu chari pasal....nanti kena makan sardine, Magee mee dua minggu, tidur settee with towel as blanket, ha ha ha.

    I suka your cloth bag, very stylish and elegant.
    Siapa la tau tu bag lima tahun, unless you mention.....shhhhhh! Ha ha.
    You have a fun weekend, simpan satu lagu dalam hati.
    Lee.

    BalasPadam
  8. amboi yg lain jenama , akk tak .. lebih kurang la kite ....

    BalasPadam
  9. I would prefer the third one, because it is brand-less and unik. Lain dari yang lain. Tak sama dengan yang kebanyakan sedang pakai. Kalau pakai yang sama orang dah ramai pakai, tak best. Tak unik.

    BalasPadam
  10. saya pulak dok angkut beg biru besar gedabak saya tu dari KL ke JB ke opis ke hongkong ke pulau sibu ke mana sahaja! besor! boleh sumbat macam macam! hahaha!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Akak ada gak beg biru beso isi macam2 kemana jua yg kecik ni bila nak jenjalan dari opis gi makan2 atau window shopping jew.

      Padam
  11. perbezaan yg ketara...hehe

    BalasPadam
  12. Salam..beg kain sesuai utk bersantai-santai..senang nak basuh..

    BalasPadam
  13. Beza memang ketara, padahal kita manusia sama saja. Yeaaa persepsi tidak sama di mata orang.

    Jangan bandingkan, kerana perbandingan tu selalunya menyakitkan hati.

    Jadi diri sendiri. Gerenti happy!

    BalasPadam
  14. sajajer tak nak pakaitu... takper yang penting walau berbeza tetap fungsinya sama...

    BalasPadam