BE Terbaru Dari Nuffnang

8:05 PG JunAina 15 Comments


Hari tu dah bersedih-sedih sebab tengok blog kawan-kawan sana-sini dok tunjuk BE yang beribu lemon kat blog dia orang, sedih...sob...sob...sebab saya hanya ada satu iklan yang tengah ongoing. Hati ini lemau je nak update blog. Sedih-sedih tetap update juga sebab dah jadi makanan jiwa dan terapi minda bila boleh menaip kat sini. 


Minggu lepas buka le akaun Nuffnang tiba-tiba tengok ada iklan baru, hari ini pun tengok ada lagi satu iklan lagi. Hati terus berbunga-bunga, ada harapan boleh buat tabung raya tahun depan ni...heheheee... 



Jadilah ada 3 iklan yang sedang on going walaupun earning tak seberapa. Kalau nak banyak kena kerja keraslah naikkan traffik lagi dan lagi...



You Might Also Like

15 ulasan:

  1. tahniah BE bergelek² menari banyaknya..

    BalasPadam
  2. huwaaa bestnya..congrats kak..
    BE sy bulan ni tak memberangsagkan lgsg.. dpt dua je =(

    BalasPadam
  3. hehe..tahniah jugak.. cikda ni tak pandai nak ber nuffnang bagai nih.. hehehhe seronok jela tgk kawan2 berjaya.. u kenduit kak... :)

    BalasPadam
  4. ada la jugak, zura ni tkde langsung.. hahaahahah...

    BalasPadam
  5. Nuffnang tahu AIna sedih tu dia bagi dua hari berturut-turut...

    BalasPadam
  6. Alhamdulillah Aina..acik pun nak pi intai la..kot ada rezeki dari nuff,

    BalasPadam
  7. alhamdulillah..tahniah kak.. hehehe..

    BalasPadam
  8. tahniah...rezeki masuk lagi tu.....

    BalasPadam
  9. Tahniah akak..semoga bertambah lg CPUV utk akak..=D

    BalasPadam