Rindu Sarat Di Hati

8:12 PG JunAina 24 Comments





Penantian suatu penyiksaan. Kamu tetap ratu kat hati mama. Dalam senyum ada tangisnya.


You Might Also Like

24 ulasan:

  1. kasih ibu membawa ke syurga..berkorban nyawa tanda kasihnya.. la la la..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hai la Che Mid...tak tau nak cakap lagu mana dah ni... Dah la pompuan sorang ni ja lah...

      Alaa...ada org tu pantang ada job kat Penang dan2 tu grab...rindu jugak le tew...ahahaaa...

      Padam
  2. wah dah besar anak dara dia... alhamdulillah dah sama besar dgn mama dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah besar tapi umur kecik lagi baru 12 tahun...:)

      Padam
  3. Sabar akak..tak lama lgi dah nak cuti sekolah.. boleh la lepaskan rindu akak kat anak kesayangan akak nie..=D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah Farah...tapikan hati mak ni tau jelah kan...

      Padam
  4. Balasan
    1. Itulah tak sabar nak tunggu 2 minggu lagi!

      Padam
  5. Balasan
    1. Anak dgn mak memmang rindu tu berat je kan...

      Padam
  6. Balasan
    1. Tu yang panas tak leh dok dgn mak...ahahaa...

      Padam
  7. ayoyoyo dah mcm adik kakak ni.. dah bosar panjang anak dara ko kak oii hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah muka mak pon dah mula banyak kedut2nya...ahahhaa....

      Padam
  8. kak jun anak pegi mana kak jun ... harap2 dapat lah melepas rindu secepat mungkin ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak akak ni sekolah dengan mak kat kampung nun di Perlis...huhuhuuu...

      Padam
  9. Balasan
    1. Mak yg gedik lebih Mai...kahkahakhhh....

      Padam
  10. mama dengan anak ni, saje je tunjuk body memasing. saje je bagi kita jeles. :( sedey..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Body mak tu dah banyak lemak2...ahahhaa....

      Padam
  11. sweetnya mak dgn anak ni ;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah kan sweet maknya anak tak nak jugak dok dgn mak...sob...sob...

      Padam
  12. amboi mak senyum meleret aih...

    BalasPadam
  13. Ehem. Pozing ibu dan anak ye :)

    BalasPadam