Kamal Affendi I Love You

8:08 PG JunAina 17 Comments


Ahahahaaa...pepagi bila tengok benda-benda gini rasa nak gelak guling-guling, sekurang-kurangnya mood kerja mula dengan senyuman. Ada ka pulak dok pi cari benda macam tu kat blog saya ni. Apapun saya memang pernah bercerita tentang 'dia' di sini dan di sini.




Salam pagi Selasa penuh senyuman yang manis.



You Might Also Like

17 ulasan:

  1. Wah akak siap bergambar dengan dia lagi..Saya pun pernah berkongsi pentas dengan dia masa seminar setiausaha tahun lepas di KL..Sebelum pergi saya buat entry berkenaan dia kat blog saya, rupanya dia baca blog saya dan panggil saya naik ke pentas, malu pun ada tapi peluang tak mungkin disiakan..

    BalasPadam
  2. Kakak ingatkan ada motivasi lagi dari Kamal Affendi yg buat Aina 'love him' which mean dia punya 'talk' bukanlah orgnya.. sebab beliau kan kalau beri motivasi best:)

    BalasPadam
  3. ingatkan jiwang aper pepagi selasa nie kak june..hehhe

    BalasPadam
  4. keyword yang menarik gitu.....

    BalasPadam
  5. dengar cerita dia sakit skrg kann..

    BalasPadam
  6. macam-macam keyword yg mereka carikan..

    BalasPadam
  7. Datuk K. dia memang lawak. hahaha

    BalasPadam
  8. nama xkenai bila tengok muka baru lah tau. hehehee

    BalasPadam
  9. hihi.. ada yang mencari tu.. love love bagai :)

    BalasPadam
  10. Kamal Affandy seorang penganalisis jenayah...lucu orang nya..selalu tengok kat TV...

    BalasPadam
  11. "i love u " tu yang kelakar, heee....dia ada secret admirer tu..

    BalasPadam
  12. seram sejuk bini kamal afendi kalu bc heheheheh

    BalasPadam
  13. Akak tah2 kamal affendi sendiri yg cari keywords nama dia tue..hehehe - farah pernah attend seminar dia..mmg dia seorang yg kelakar dan best sgt..=D

    BalasPadam
  14. Haha......hilang ingatan ....siapa yeh Kamal Effendi ni...mslas pulak nk refer entri

    BalasPadam