Big Apple Warta Bangi

12:10 PTG JunAina 37 Comments


Yummeh...yummeh...
Jalan-jalan entah bila dengan anak-anak terpandang outlet Big Apple di Warta Bangi. Kenapalah selama ini tak perasan pun yang tu adalah Big Apple...alahaiii...

Jalan laju-laju.
Dah tak banyak pilihan yang ada.
Bertiga je pun kat rumah jadi pilih yang kecik cukuplah.
Sila lupakan diet anda okeh.

Makan sambil pejam-pejam mata. Nikmatnya!





You Might Also Like

37 ulasan:

  1. hanya untuk take away sahaja kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Begitulah nampaknya, kalau nak duduk juga apasalahnya ada kedai ammak depan tu...ahahhaa...

      Padam
  2. big appple adalah feveret saya...kenapa tayang????? huwaaaaaaa!!! dah la tgh diet benda2 manis ni....huwaaaaaaaa lagi sekali...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saja suka nyakat org tengah diet...jom big apple...ekekkee...

      Padam
  3. Uikk....sodap tu....kawan kata...perasan durian paling sedap....

    BalasPadam
  4. alahai sedapnya donut coklat..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Balik sini akak belanja Big Apple...nyummehhh...

      Padam
  5. assalamualaikum,

    anak2 kita pun suka sgt...esply syahmi
    paling dekat di tesco nilai :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah tu anak2 Aina pun suka sangat donut yg lembut sangat tu...

      Tak pernah sampai lagi Tesco Nilai...

      Padam
  6. sedap tu aina...
    kakain dah lama tak pekena big apple ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Makan memang sedap Kak Ain tapi gulanya tu tak boleh tahan...

      Padam
  7. Yang badam dengan coklat putih tu memang sedap.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak makan banyak2 tak? Jom saya belanja...:)

      Padam
  8. Salam perkenalan kak aina..wah sedapnya..dah lama tak makan nie taw :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali boleh le makan ni kalau selalu alahaiiii...risau pulak...

      Padam
  9. Mmg sedap JA makan sekali sekala.... okje suka yg badam tu dgn yg ori....kosong tak de pape

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jun pun sesekali je makan...ikut hati selalu2 pun tak apa...

      Padam
  10. sedapnye.. kalau fifi suke jco.. ade dekat JJ maluri..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Area Kajang tak perasan pulak ada tak JCO tu...

      Padam
  11. hi jun...lama jugak dah tak mengigit donut big apple..virus terliur sudah datang..kena pi cari jugak esok lusa ni...:D

    BalasPadam
  12. lieya kalo pi alamanda kak mmg wajib tapau....sedap betul kan kak...lieya suke oreo tuuu...pejam2 mate menikmati creamy die tuh.....

    BalasPadam
  13. Ala kak...apsal gmbr makanan ni...satgi saya teringin jenuh mencari ni keh3....

    ishhh sabarlah hati huhuhu =P

    BalasPadam
  14. ermmm sedapnyer..terliur nengok donut coklat tu..

    BalasPadam
  15. yang tengah ada almond tu feveret sgt lah.hehe

    BalasPadam
  16. peh..dah lama tak makan nih..

    BalasPadam
  17. salam sayang..
    wah sedp saya belum pernah menerai cam sedap..minat potong dua boleh?

    terima kasih sb sudi ke belog saya.

    BalasPadam
  18. wow sedapnye
    beznye..nak sikit rasa

    BalasPadam
  19. penggemar coklat nih..kan??

    BalasPadam
  20. Huwaaa sedapnyaaaaa:)

    Da lama tak makan :D

    BalasPadam
  21. Assalamualaikum,
    Daku tak pernah makan benda ni...jakun tak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom bebila kita gi makan2 kat sini...mahu?

      Padam
  22. tetiba je rasa nak makan donut big apple ni... hahahaha

    BalasPadam
  23. Kalau breakfast makan big apple... sedap jugak tu...

    BalasPadam
  24. suka jg BA...tp x leh mkn selalu..kalu tingin je br beli ;-)

    BalasPadam