Pencarian Pengunjung Ke 30,000

5:10 PTG JunAina 12 Comments


Petang-petang ini saja je nak syer. Kawan saya Mai dari blog Small Step To A Big Journey  sedang mencari   pengunjung blognya yang ke 30,000. Siap nak bagi hadiah lagi tu iaitu Trial Pack Shaklee (Set Kesihatan Optimum yang bernilai RM80).




Apa kata jom ramai-ramai meriahkan pencarian dia mana tahu kot-kot rezeki dapatlah Trial Pack Shaklee tu. Syarat-syaratnya bolehlah tengok kat sini




Saya kenal Mai sudah agak lama dari 3 anak dara sekarang sudah 4 anak dara dan 1 anak teruna sebenarnya suami dia satu negeri dengan saya. Kadang-kadang selalu jugak jumpa bila ada aktiviti AP.com. Anak dara dia pun dan besar-besar sekarang. 


Semoga ukhwah yang terjalin akan terus berpanjangan.


You Might Also Like

12 ulasan:

  1. salam JunAina...semoga brtuah yer.Aaminnn

    BalasPadam
  2. Ingat kan kak jun yg cari pengungjung ke 30k tu..hehehee

    BalasPadam
  3. kita dh sumbang 1 pengunjung... long way to go. x sabar nak tengok pemenangnya. Bertuah betul...

    BalasPadam
  4. Boleh jugak berkunjung blog dia lepas ni, tak dpt set kesihatan daoat menjalinkan ukhwah pun dah cukup baikkan JA....

    BalasPadam
  5. good luck lah kan to everyone..


    anyway, Aina boleh bagi phone number u tak?

    BalasPadam
  6. Da tgk dah...bole la join...senang ghupenya....kena la slalu bukak...hehe..

    BalasPadam
  7. Salam...bw sambil follow..say hai to u blogger JunAina :)
    Have a nice day

    BalasPadam
  8. Siapalah pengunjung yg bertuah tu...kena rajin refresh

    BalasPadam
  9. dapat shaklee tuu..best..boleh terjah

    BalasPadam
  10. selamat berjaya..inshaallah

    BalasPadam
  11. Terima kasih kak Aina sebab promote.. Ni buat sayang sangat nie :)

    BalasPadam
  12. dah ada pemenang ke kak jue ?

    BalasPadam