Jemuputan : Nuffnang Event

6:31 PTG JunAina 10 Comments

Saya dapat email jemputan dari Nuffnang. Dekat sahaja dengan pejabat saya. Kuala Lumpur jugak. Masih belum bagi detail confirmation untuk hadir. Serba salah nak pergi ke tidak. Hari tu hari kerja. Cuti saya pulak tinggal 6 hari ja lagi. Esok baru nak buat keputusan.

Alangkah bagusnya kalau saya masih menjadi Rider Sejati. Saya rempit sahaja sekejap ke sana 3 minit dah sampai, habis event saya merempit balik ke pejabat lagi 3 minit dan ganti hours sejam yang dah saya salah guna. Masa ni rasa menyesal pulak saya gantung lesen motor. Tiba-tiba bersemangat nak merempit semula!



Ada ke kawan-kawan yang nak join event ni?


You Might Also Like

10 ulasan:

  1. kalau kakia segan sikit nak pi..heheh..segan bermaksud malas..hahahah

    BalasPadam
  2. pssst nasib baik lesen dah tergantung, kalu tak dah jadi rempit sejati sampai la ni wikikiki....

    BalasPadam
  3. phuuh, rempit? ha ha.saya langsung tk tau bawa motor.takut.org pompuan yg boleh bawa motor ni kira semangat kuat kut..

    BalasPadam
  4. wahhh...beshnyaa...x penah lagi dapat jemputan event dri nuffnang.. :)

    BalasPadam
  5. Dapat byk kali jemputan nuffnang tp malas nk pi hahahah

    BalasPadam
  6. salam..alahai sy tak dpt tapi sy kena joint kempen blolbuster..pastu ada satu kempen blue tu adoi...


    pst..klu dpt pi jer rempti pinjam le moto kwan jap tak pun mtkk kwn htr awk kt sana heee..kan senang..:)

    BalasPadam
  7. oooo rider ke sebelum ni?... Okje ada gak lesen ...tapi pengecut hehe

    BalasPadam
  8. bestnye blh gi event, blh jmp ramai org...

    BalasPadam
  9. suspek arr kat rider sejati...suka idea ada niat merempit tu..hehe..salam kenal dari cikmatahariku..:)-

    BalasPadam