Rezeki Jumaat Penuh Barokah

1:00 PTG JunAina 14 Comments


Syukur alhamdulillah syukur padamu Ya-Allah selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad s.a.w. Pagi-pagi dapat dua berita baik. Rezeki pagi Jumaat. Tak terluah dengan perkataan.


Rezeki pertama tentulah berkenaan tempat kerja yang dikatakan sedikit goyah bila lesen telah digantung oleh sebab-sebab tertentu. Masuk suratkhabar. Saya juga menulis tetapi terpaksa menarik balik atas arahan pejabat (depa skodeng blog saya rupanya). Hari ini masuk suratkhabar lagi The Star. Statement yang buat semua staff bertepuk tangan semasa Town Hall Meeting tadi “The uptsream licence has been fully reinstated...(selanjutnya baca kat Suratkhabarlah ye).


Perkara kedua yang buat saya senyum-senyum bila saya dapat satu lagi CPUV/BE dari Nuffnang. Alhamdulillah. Bermakna ada dua iklan sekarang yang menari-nari kat blog saya. Bertambah-tambah rezeki pagi Jumaat ini.



Yeyyyy...dua iklan sedang menari-nari di blog saya.


Terima kasih Nuffnang sebab masih sudi bagi iklan CPUV/BE pada blog Rider Sejati. Satu hari mana tahu boleh dapat Advertorial pulak (huh berangan!). Cita-citau mesti mau besar tapi mesti seiring dengan usahalah.


Jumaat yang indah buat saya semoga indah juga buat semua pembaca blog Rider Sejati.


You Might Also Like

14 ulasan:

  1. setiap yg terjadi ada hikmahnya. inshaAllah. btw tahniah untuk nuff. bestnyaaaaaaaaaa :D

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, moga kan terus murah rezeki dan tercapai hajat dihati.

    BalasPadam
  3. tu le kak...rezeki lain hilang, dtg lagi rezeki lain....ape2 pun moga ari2 akak baik2 aje....selamat berhujung minggu kak....

    BalasPadam
  4. Tahniah Aina, rezeki di hari mulia, bulan mulia lg...syukur alhamdulillah.

    BalasPadam
  5. RezekiNYA...
    Dtg dari sumber yg tidak disangka sangka..
    Dan rezeki itu pun, sebenarnya, satu Ujian...

    Alhamdullilah...
    Dan terima ujian ini...

    BalasPadam
  6. Tanniah. Buatkan senyum sampai ke telinga. :-)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah dan tahniah... boleh le senyum sampai raya he he

    BalasPadam
  8. Kak Azie pun ada 2 iklan on going kat blog. Dah boleh cash out sebenarnya, tapi tunggu banyak dulu lah. Heehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aina ada le seciput...lambat lagi nak cash out.

      Padam
  9. nice earn


    http://khaiblogzz.blogspot.com

    BalasPadam