Permohonan Maaf

3:06 PTG JunAina 24 Comments

Bagi sesiapa yang dah baca dan komen entri sebelum ini saya minta maaf kerana bos kecik sikit dari bos besar telefon saya minta remove that entry. Silap saya jugak letak tajuk copy paste dari akhbar terus. Lepas tu siap copy bahagian yang penting tu dan paste kat entri.


Benda yang lepas usah di kenang tapi saya terkejutlah, ada juga orang pejabat yang tahu saya ada blog atau mungkin dia google je kot tiba-tiba jumpa. Tak kisahlah saya sudah pun dah delete entri tu seperti diminta dan no big issue now. Tapi terkejut dinasour jugaklah tadi. Siap tanya dia blog apa? Hahahaaa...


Benda tu P&C tapi dah keluar surat khabar bagai P&C lagi ke? Entahlah. Apa yang pasti kami ni kena kunci mulutlah. Zip terus dan harus mengikut media protocol yang telah diedarkan kepada staff.


Saya minta maaf kepada semua kawan-kawan yang sudah baca dan komen. Kesilapan tidak dapat dielakkan (saya harap jugak benda ni tak kecoh satu pejabat!).


A thousand apologies to our management also.



You Might Also Like

24 ulasan:

  1. Its ok kak..SA pun pernah jugak buat mcm tu dulu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Risau jugak...nanti jadi issue dalam management meeting dan le benda tengah panas.

      Padam
  2. alamakkkk terlepas nak baca..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak dapek nak nolong nak ulang takut kena saman pulak...ekekeee...

      Padam
  3. ptutla sy nak bukak tdi...tiba2 tulisnya dah x de...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah kena sound dan2 tu saya delete...:(

      Padam
  4. singgah ptg..entry ape tu..x perasan pulak..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah tak leh nak ulang...entri hot2 yg boleh bikin org lain hot...

      Tak ada apa pun cuma entri berkenaan pejabat saya, tak sangka ada budak pejabat yg skodeng.

      Padam
  5. pasal apa kak...tak apalah... itu lebih baik kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena sound dengan 2nd bos kat department, up entri berkenaan opis. Terkejut jugak dia skodeng blog akak ke... Dak pun ada yg reportlah... Glamour jap...ahahaaa...

      Padam
  6. oo Nisah tak sempat baca . tak pelah. bukan sengaja kan. harap2 menda tu tak jadi issue yang besar ye :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Harap macam tulah Nisah. Ingat benda tu dah masuk surat khabar bukan P&C lagi rupanya kena sound pulak.

      Padam
  7. siap call lagi suruh remove.. kelas ko jah..~~ =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bos dept kita naik pangkat so kiranya yg call ni acting dia la...memang kerlas jgn kecoh seopis sudah tp nasib baik bukan COO yg mat saleh tu call kalau dak fengsan!

      Padam
  8. haha..saya pernah terpublish fasal kes keracunan di sekolah. alih2 esok kena delete entry tu...susah juga. semuanya P&C..takut journalist berkumpul depan pagar sekolah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ohhh...isu tulah yg Kak Anim terpaksa delete tu, dah terjawab.

      Padam
  9. oooo ramai mata ye kak yg tgk tu ;-)

    BalasPadam
  10. alamak.. aiza tak sempat baca entri tu..

    BalasPadam
  11. Ooo..rasenye de bce tp igt2 lpe

    BalasPadam
  12. Ni yang buat saya pun risau bila nak menulis sesuatu berkaitan tempat kija. Takut ada yang skodeng, pastu salah faham....

    BalasPadam
  13. Aisey,,,
    Miss nk tgk cter kontroversi ni.,
    Hehe,.

    BalasPadam
  14. sempat baca semalam...betol cakap anies...banyak mata yang menengok...macam sy kat ofis ni pun...member2 terdekat je tau blog saya...tp kadang2 member2 ofis lain google dan terjumpa blog kite...tak dapat nak buat apa2 la kan...redha huhu

    BalasPadam
  15. terlepas ceritalah...yang penting mungkin itu yang terbaik

    BalasPadam