Wordless Wednesday - Walaupun Hitam Kau Tetap Menjadi Pujaan Hati

3:58 PTG JunAina 23 Comments




Korang ada?


You Might Also Like

23 ulasan:

  1. Banyaknya! berbalang2...Saya xde, nak satu...hehe

    BalasPadam
  2. banyaknye akak...ni yang best kalau buat sendiri kan....buleh dapat banyak...makan pun boleh banyak2 :)

    BalasPadam
  3. SALAM...
    ehh mestila adoo..
    cume lom wt lgi..heeeeee ;p

    BalasPadam
  4. hitam hitam si almond london...
    haruslah sedapppppp :P

    BalasPadam
  5. saya tak ade sebab tak suka kuih ni... manis sangat

    BalasPadam
  6. Almond london!!! Kuih yg dari dulu sampai skrang tetap diminati....kalo pakai coklat mahal lagi sedap kan?...lagi satu badam dlm tu kene garing2...perghhhh sedappp!!!!

    Anak lieya si mia suke laa kuih ni...pergi umah org beraye die akan cari biskut ni ....

    BalasPadam
  7. Banyaknya almond landon..bak sini sebekas..hehehe

    BalasPadam
  8. Nk serang umah akk la raya nnt :-)

    BalasPadam
  9. best nyer almond london... peberet anak-anak... tapi tak pandai nak buat :(

    BalasPadam
  10. macam almont london, kena simpan elok2 kalau nak sampai ke raya...raya.

    BalasPadam
  11. tak ada...huhu. apa pun tak prepare lagi. bak satu tupperware!

    BalasPadam
  12. Almond London..setiap rumah mesti ada kuih raya ni..favourite..:D

    BalasPadam
  13. ahaaaa...
    saya nan hado lagi kuih raya ni ...
    hadesss... ihiksss...
    lepas raya la nanti baru nak cari...
    kita beraya kat kampung dulu habiskan kuih raya mak! :p

    BalasPadam
  14. assalamualaikum,

    buat sendiri ke...

    kita pun suka juga tapi nak buat sendiri leceh
    beli pun jarang tapi kalau pi raya rumah org
    ni kita serbu dulu..hehe

    BalasPadam
  15. amboiii..berbalang2...
    akak tak buat apa2 pun tahun ni...nak makan angin jer...duduk jauh2 hehehe

    BalasPadam
  16. Sorang kawan buat Almond London jual sebekas (bulat yang biasa tuh) RM26. Mahal.

    Tapi Kak Azie dapat sorang orang kampung jual cuma RM13 sahaja! Anak-anak suka, tapi KakAzie tak gemor coklat.

    BalasPadam
  17. Memanglah tak de...hehe...tapi kita ada choc chip 2 balang baru hehe sat lagi nak buat lagi!

    BalasPadam