Penyertaan Pertama Bersama Nuffnang Event

9:17 PG JunAina 19 Comments


Semalam 4hb Julai saya freekan diri untuk join Nuffnang Event.

Kat Menara Celcom je pun.

Ada blogger-blogger hebat kat sana.

Saya hanya blogger biasa, tulis blog hanya untuk kepuasan diri.

Nanti lah saya syer apa yang terjadi kat sana.

Tak sempat nak jumpa wakil Nuffnang pun kat sana sebab saya sampai event hampir-hampir nak bemula. Rasa menyesal pulak keluar lewat dari pejabat. Hanya register nama masa nak masuk. Ramai blogger bergambar sakan-sakan dengan wakil Nuffnang dan petugas. Saya pandang dari jauh coz dah tak boleh nak bertegur sapa dia orang tengah happening gitu berposing skan-sakan. Lagipun saya segan (malu).



Saya join event inilah.



Ini kawan baru saya Niza. Jugak seorang blogger macam saya baru nak belajar.



Ini jugak kawan-kawan baru yang sempat saya sapa. Kak InaKL, Ruby dan Wendy. Rasanya tak perlu diperkenalkan lagi kot blogger yang dah ada nama seperti dia orang. Sungguh blogger hebat macam dia orang memang tak sombong. Ramah ja melayan kita bersembang.


Nanti saya update pasal event ini ya. Sekarang saya perlu menghadiri kelas design setiap Jumaat. Minggu lepas saya dah ponteng kelas kalau minggu ni ponteng lagi haruslah Design Specialist saya tu black listkan nama saya nanti.




You Might Also Like

19 ulasan:

  1. choppp.... nape tak ajak kita... :)..

    BalasPadam
  2. Menarik.. seronok yer dpt join event gini.. dpt kenal2 ngan blogger2 yg ternama gitu.. :)

    BalasPadam
  3. wow akak...famous amos lah pasni :)

    BalasPadam
  4. Rasanya, yg terpilih je dpt g event nuffnang ni kan kak?

    BalasPadam
  5. wah bestnye ...berpengalaman join event nuffnang...paling best dpt jumpe blogger otai...dpt kutip pengalaman....lieya penah join sekali je....sonok gak sbb byk dpt free gift n ade makan free ekekekeekek...makan jugak lieya ingat....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best. Paling best bila kita mula boleh menambah kenalan yang ada. Bab makan2 tu kebetulan hari tu puasa...:)

      Padam
  6. ramai juga yang join...
    jumpa para blogger, bestnya..

    BalasPadam
  7. Wahhhhhh..dah siap join event Nuffnang ni...hebat..hebat...langkah menjadi blogger hebat ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. DZ alahai...blogger hebat? Blogger suam2 kuku adalah...ahahaa...

      Padam
  8. Kalau duduk area sana mudah nak join kalau ada event macam itu Aina. Tapi macam kakak di JB ni tak ada pun...

    BalasPadam
  9. waaaa knapa x ajk sy skali???? ;-)

    BalasPadam
  10. wah..pegi event nuffnang..cayalah..mesti glamour lepas ni..hihihi..

    BalasPadam
  11. Kalau dijemput Nuffnang tunggakan namanya RS... Hehe kita ni lagilah tak terpandang dek Nuff

    BalasPadam
  12. seronok gak jumpa gak jumpa kamu ...insyallah nanti jumpa lagi yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Insyaallah kak, terima kasih layan kami dengan ramahnya.

      Padam