Ganjaran Nuffnang

4:12 PTG JunAina 15 Comments

Selama berblog inilah pertama kali dapat CPUV/BE daripada Nuffnang. Lama tu dok tunggu mula berblog sejak 2010 tapi start daftar Nuffnang pada 1 Jan 2011. Oklah tu lagipun dulu-dulu jarang update blog, tak reti nak blogwalking sekarang dah pandai sikit visitor pun dah ramai sikitlah. Kalau saya aktif FB, Twitter dan Instagram mesti lagi masyuk.


Apapun terima kasih Nuffnang sebab bagi CPUV/BE kat blog Rider Sejati. Coke Campaign 2013. Bolehlah penuhkan tabung superbike saya. Satu permulaan baik buat blog Rider Sejati bila saya sertai Nuffnang event Julai lalu.




Harap lepas ini adalah magic-magic yang Nuffnang buat kat blog Rider Sejati ini. Sesekali dapat kejutan pun best jugak kan?




You Might Also Like

15 ulasan:

  1. kena selalu rider kat blog kawan2.. br meriah2.. hehe

    BalasPadam
  2. wow!! tahniah kak...
    harap lepas ni ada byk lagi CPUV baru yg lebih masyukkkk...

    keep blogging kak!!

    BalasPadam
  3. tahniah...rezeki ramadhan tu kak...sy pun dah lama berblog...yg btul2 xtifnya start thun lepas... baru je bln lepas n bln ni merasa nuffnang bagi...:-)

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum,
    Wahhhh! tak perasan pun sini ada tabung gajah hu huhu

    nanti2 daku selalu isi tabung gajah tu sini ya ;)

    BalasPadam
  5. masyuk..masyuk...
    rezeki..
    :)

    BalasPadam
  6. Duit raya tu jun....alhamdulillah

    BalasPadam
  7. Selama 2 tahun berblog, saya seperti menggunakan nufnang hanya untuk mengesan statistik. Tidak lebih daripada itu. Takut terlalu berharap sehingga memakan niat utama saya berblog.

    BalasPadam
  8. Assalamualaikum, Slmt menanti berbuka jenguk sini sat..alamdulillah rezeki ramadhan tu Aina..

    p/s blog pcl dah boleh komen mcm biasa.. silakan.

    BalasPadam
  9. tahniah..moga bertambah semangat lg nk updet blog..

    BalasPadam
  10. sebenarnya bila dah dapat BE tu apa jadi lepas tu? selalu baca tapi tak faham2. huu

    BalasPadam
  11. Tahniah Kak Aina.. Lepas ni leh ler belanja makan.. hehehe

    BalasPadam
  12. biasanya ai selalu tengok statistik dalam blog je.. jarang sangat nak fokus kat nuffnang.. kalau ada.. Alhamdulillah.. kalau takde senyap jelah.. ;)

    BalasPadam
  13. Tahniah JA...rezeki ramadhan!

    BalasPadam