RHB Now

9:06 PG JunAina 12 Comments

Pelik seminggu dua ini ada satu email dari RHB Bank masuk. Seminggu dua-tiga kali jugak la. Malas nak layan sebenarnya. Sebabnya saya tak pernah gunakan service RHB Now. Akaun simpanan dengan RHB pun dah lama berkubur kot. Akaun pinjaman kereta pulak dah habis dilangsaikan akhir tahun lepas. Tak ada kena mengena sebab tulah malas nak layan. 






Saya gatal tangan klik pagi ni. Saja nak tengok ke mana akan di bawa. Cer tengok dalam gambar kat bawah. Saya di bawa melawat ke sanalah tapi tak ada gunanya pun kerana saya tidak pernah menggunakan perkhidmatan online banking dengan RHB.




Saya tak tahu sama ada benda ini benar ataupun tak. Sekarang nikan macam-macam scam ada. Semua nak cari duit mudah. Tak payah kerja teruk-teruk guna kudrat mahupun guna otak. Guna otak penipu ja boleh kaya raya. Pandaikan depa create semua tu.

Sebelum ni saya dah 'terkena'. Credit card scam. Nasib baik saya tersedar cepat, dan-dan tu call bank minta batalkan kad. Kalau tak sesia saya bayar 8k tapi orang lain guna!


You Might Also Like

12 ulasan:

  1. Saya guna RHB online selalu...tp benda2 mcmnie mmg nak kena hati2 sbb byk sgt menipu...

    BalasPadam
  2. eh,,dlm email yana pown ada jgk RHB nieyh

    BalasPadam
  3. Hati3. Jgn smpi terkena taww

    BalasPadam
  4. ignore je kak..benda2 mcm ni org cuma nk amik kesempatan je

    BalasPadam
  5. Salam, rider ku cayang.. happy monday dear.. kena hati-hati kan.. yang tipu sama je dgn yang real punya..

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum Aina

    saya pun ada terima
    tapi tak layan pun

    BalasPadam
  7. Aina
    Skrg ramai nak duit mudah...
    Byk penipu...

    BalasPadam
  8. Kakak rasa Aina entah dah berapa juta email di hantar. Ini memang tak betul kakak dah tanya pihak RHB tempat kakak.

    BalasPadam
  9. baik pergi check...
    takut kita jadi mangsa...

    BalasPadam
  10. Org sekarang makin kreatif nak jadi kaya cepat.. X peduli dah org lain susah :(

    BalasPadam
  11. same la akak...wawa pun dapat jugak...tak cukup emel kat yahoo...emel kat ofis pun ada jugak emel RHB ni

    BalasPadam
  12. Yelah kena berhati-hati sekarang ni pelbagai bentuk org nak menipukan RS...

    BalasPadam