San Francisco Coffee - Jom Minum

10:25 PG JunAina 14 Comments



Buy 1 Free 1 kat pejabat sayalah 2pm onward. Best minum free. Lagi syok saya guna SF voucher Rm10 saya tambah lagi Rm5.50 sahaja untuk minum berdua. Pilihan saya hari ini coffee latte.


You Might Also Like

14 ulasan:

  1. sya tak boleh minum kopilah sekarang ni
    sedapnya kopi ais

    BalasPadam
  2. percuma 1...
    sedapnya kalau dapat minum...

    BalasPadam
  3. Sedap tak SF ni kak? Tak pnh try. Teringin gak. Sedap je rupanya...

    BalasPadam
  4. Sedapnya...kappucino satu..hehe

    BalasPadam
  5. Salam kenal JunAina..

    Waa ummi cukup suka coffee latte ni JunAina, sejuk tekak tengok ni, yang dapat free tu lagi best kan, hehe..

    BalasPadam
  6. kalau masa panas2 syok minum ni..

    BalasPadam
  7. Memang sedap sesekali pekena Coffee Latte nikan JA...ke selalu? hehe

    BalasPadam
  8. Menggoda betul ni Aina.
    Kalau dekat depan mata siap ada voucher siapa pun tak nak lepas peluang

    BalasPadam
  9. the best part, tak yah gi san francisco.. : D))

    BalasPadam
  10. sedapnya nampak.. Ros pulak memang penggemar segala macam coffee..

    BalasPadam
  11. nak satu.... kita datang opis... sanggup nih.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bila free mai la...tp jgn hari Jumaatlah. Eh minggu depan dah nak posalah, mai sebelum tu.

      Padam
  12. alahai sedapny....teringat cerita vanilla coklat...

    BalasPadam
  13. hubby zura peminum minuman berkafin tegar...

    BalasPadam