Cuti Tanpa Tujuan

12:00 PTG JunAina 9 Comments


Hari ini Jumaat saya kerja separuh hari sahaja, jadi sempena cuti sekolah yang dah nak habis saya pun ambik cuti tapi tak ada plan apa-apa pun. Hanya nak rehat-rehat di rumah dengan anak-anak lagipun Iqbal Hadi akan mengikuti kem di Hulu Langat selama 3 hari 2 malam anjuran surau tempat tinggal saya. Selepas Jumaat bertolak jadi ambik masa untuk uruskan dia jugaklah.


Ada angan-angan untuk buat muffin atau brownies sebenarnya, ingat nak bawak balik ke rumah mak mertua hari Sabtu nanti. Sebulan sudah tak balik menjengah emak mertua yang semakin uzur. Kejap ingat kejap lupa, moga Allah s.w.t permudahkan segalanya untuk dia.


Buat semua selamat beristirehat di hujung minggu. Sabtu dan Ahad enjoy your weekend tapi lagi sekali nak tanya mak-mak ni boleh ke nak rehat-rehat lentang bagai bila hari minggu? Sekian bebelan saya yang kekurangan idea.


You Might Also Like

9 ulasan:

  1. Seronok kak Aina.. Jumaat jer 1/2 day...Singgah sambil klik2 tabung :)

    BalasPadam
  2. Ingat esok nak pegi majlis yassin tahlil ..pastu ada kenduri kawen..selamat berhujung minggu..Kajang ok..?

    BalasPadam
  3. Selamat bercuti.... cuti-cuti cinta dok rumah jer pun best juga

    BalasPadam
  4. Saya pun ambik cuti satu hr kak sempena cuti sklh. Bw ank anak pi tgk wayang je.

    BalasPadam
  5. Haha, tak de idea pun jadi la jugak satu entry ye kak.

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    Selamat berhujung minggu

    BalasPadam
  7. salam Ainaa..tunggu Aina pencen boleh lah nak kuak lentang ke bagai...macam nekcik lah tu..rasa tak nak masak..jangan mssak..rssa tak nsk kemas..jangan kemas!! he he..qadha esok esok!!

    BalasPadam
  8. anak sekolah cuti seminggu..tp saya kerja..sampai dah start sekolah hari ini..anak-anak tak ke mana...

    BalasPadam