Rm3.3 juta Seorang

2:38 PTG JunAina 17 Comments



Pelik kenapa tiba-tiba firma dari AS yang sibuk-sibuk menguruskan kes ini. Duit tak dapat membeli nyawa sebagaimana anak-anak kehilangan kasih ayah, isteri yang hilang hangatnya kasih suami dan ibubapa yang hilang anak-anak tersayang, walaupun tidak dinafikan duit itu penting tetapi duit bukanlah segalanya. Apakah mungkin ada yang menangguk di air keruh?



You Might Also Like

17 ulasan:

  1. as usual USA full of agenda.. hidden.. hhh..

    BalasPadam
  2. Konon nak tunjuk hero la tu.
    Mmg dasar Yahudi.. suka sgt nak memporak-porandakan org lain.

    BalasPadam
  3. errrk naper lak firma guaman dr us tibe2 nk tuntutkan saman on behalf?

    BalasPadam
  4. da ada yang mula nak ambik kesempatan ke apa ni. hurm.

    BalasPadam
  5. Mungkin cuba mengambil kesempatan didalam kesempitan pihak lain..

    BalasPadam
  6. biasalah law pun depa yg beriya sebab they want to make money out of the situation..kurang2 dpt 40% lebih drp bagus..kita sbg orng islam harus redha & anggap sbg takdir..kalau sykt MAS ygnak beri pampasan itu lainlah....
    bygkan dlm pd dok sedih2 kehilangan orng tersayang tiba2 jadi jutawan..apalah ertinya duit berjuta2 tuh..

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,
    Memasing nak jadi hero tu...

    BalasPadam
  8. Campurtangannya yg sgt2 menjengkelkan...Disatu pihak "ia" beria-ia membantu...disatu pihak lain "ia" beria-ia akan membantu menyaman...

    BalasPadam
  9. AS mahu kelihatan seperti jaguh ... apa motif sebenarnya !!

    BalasPadam
  10. masa baca berita ni pagi td pun rasa pelik...mcm2

    BalasPadam
  11. mereka mengambil kesempatan di kala kesempitan

    BalasPadam
  12. hmm..saya nak akbil pendekatan tunggu dan lihat sampai ke mana perkara ini nanti..
    klik3.. ;)

    BalasPadam
  13. Terbaca gak tadi masa tengok Metro kat Tesco.....
    Yelahkan JA .....duit tak dapat menggantikan mereka yg hilang ...

    BalasPadam
  14. Assalammualaikum...

    baik2 ada makna diaorang nie dalam membantu...macam2 kan.

    mselim3

    BalasPadam
  15. Macam ntah apaapantah je kan.. diorang pulak lebih2..

    BalasPadam