13 Juta Korang Hado?

4:44 PTG JunAina 18 Comments


Nak cari Rm300k pun merangkak, tergolek-golek nak cari 13 juta, mimpi jelah ye. Itulah namanya tuah ayam nampak kat kaki tapi tuah manusia nampak kat populariti dan paras rupanya. Kalau diri tak hot-hot mama atau hot-hot anak dara jangan mimpilah ye. Sponsor pun kena mintak tau ini tidak berebut-rebut syarikat-syarikat nak taja itu ini.


Tuahnya badan kan...dah le cantik, ada rupa, ada body opsss...ahahhaaaa... Tahniah la Che Ta. Moga-moga kali ini kekal sehingga ke akhirnya. Bahagia. Biaq pi la apa orang nak kata. Kalau nak dengaq semua tu sakit jiwa na Cik Ta. Rezeki badan kan...


Apapun dalam sedang di lambung bahagia ini berhati-hatilah. Ramai yang suka ramaiiii juga yang tak berapa nak suka. Meraikan hari bahagia dengan mewah tajaan dan mewah duit sendiri moga-moga sisi kita sebagai seorang Islam tidak akan dilupakan dalam majlisnya nanti selain dari akad nikah yang bakal menghalalkan tu...


Tak mo komen panjang nanti peminat Che Ta histeria pulak dok komen banyak-banyakkkk...


Saya kalau mekap lagu tu pastu pakai korset sampai nak bernafas pun semput cam tu cantikkkkkk jugakkkkkkk...larikkkkk...



You Might Also Like

18 ulasan:

  1. Hehee. Rezeki che ta. Hukhuk

    BalasPadam
  2. betul tu Aina..aina pun kecik molek jugak..mesti cantik

    BalasPadam
  3. salam kak..haha..kelako bce entri ni..hope che ta bace nanti..larikk

    BalasPadam
  4. haa tu la, tuah badan kan.. ramai betoi nak sponsor dia

    BalasPadam
  5. For me diorg ni over kak...selebihnya no komen....

    BalasPadam
  6. untunglah ada ramai yang nak sponser...

    BalasPadam
  7. siapa ler kita dengan angka itu.... besaunya untuk majlis perkahwinan.....

    BalasPadam
  8. Tergelak baca perenggan last tu. Kekeke

    BalasPadam
  9. owhh itu yg 13juta tu yer.. duk nampak2 angka tu tapi tak tau ingatkan cukai ker hehehee. Bagus la Che Ta, makan apa la tu nnt yer sampai berjuta2.

    BalasPadam
  10. Sy xdekk..haha..rezeki dia la tu.. Rezeki kita lain plop dok eh?

    BalasPadam
  11. Ambil iktibar dari apa yg mereka buat...
    Dan doakan mereka dapat hidayah NYA...kita juga moga sentiasa dlm hidayahNYA..kekal istiqomah

    BalasPadam
  12. Aina, depa nk sponsor tu satu cara nak naikkan nama depa jugak.maklum semua org tengok nanti mjlis cik Ta tu..business strategy tu he he.

    BalasPadam
  13. Betullah JA....kita kalau dimekapkan, pakai baju cantik cantik...barut sampai ramping.....cantik jugak gamaknya...hehe ...tp apa boleh buat....dah rezeki Che Ta....Tahniah je le....hehe

    BalasPadam
  14. Bertuah che ta kan.. habib sponsor terbesar dia..10j tue.. tak sabar nk tgk cmne rupa majlis tue nnti.. =D

    BalasPadam
  15. rsnya penaja pun bersalah jugak..nape sampai10j tukbrg kemas jer..berpada2lahkalau nak promopun..

    BalasPadam
  16. dengar 1 juta pun dah rasa mewahnya...ini kan 13juta...tak pe lah...retis kan akak.....bab korset tu..badan wawa memang tak boleh nak accept...tak tau lah jadi tak selesa....so conclusionnya, memang kena diet untuk dapatkan badan yang betol-betol puas hati tanpa bantuan korset or pil/ubatan...kalau pakai korset jugak, mau boleh pengsan :)

    BalasPadam