Seminggu Yang Merudum

8:00 PG JunAina 9 Comments



Gara-gara cuti berblog selama seminggu. Hanya autopublish entri, tak ada blog walking sapa kawan-kawan. Entri pun tak le hangat meletops. Aduhai... Bila tengok semangat tu terus kuncup je nak berblog lagi. Dah le UV sedia ada ciput ja bertambah le kecut UV tu.


Tarik nafas...lepas...tarik nafas...lepas...


You Might Also Like

9 ulasan:

  1. kehkehkeh...biase la tu kak...takpe kak jom aktif balik.....lieya pun baru nak aktif balik...lemau ari tu balik bercuti tak update2 seminggu gak heheheeh

    selamat berhujung minggu kak...

    BalasPadam
  2. Tak apa minggu lepas busy.. sekarang siap siaga utk racing laju lebih sikit... sesekali gitulah..

    BalasPadam
  3. Tu memang dah jadi adat kan kak... same goes to me :)

    BalasPadam
  4. Fuyyooo,,, blog sy x sebanyak ini...

    BalasPadam
  5. sy punya rendah ja tak setinggi akak punya hukhuk

    BalasPadam
  6. salam kenal sis,
    x de la munurun..tu kira tinggi la view..
    compare dgn blog saya :)

    BalasPadam
  7. Farah pun sama jatuh merudum jugak sebab cuti pnjang minggu lepas tak dak entri.. rasa frust sgt..skrg dok pelan2 kayuh balik nie.. =D

    BalasPadam
  8. sama la akak...wawa pun sama....dah lama tak update blog....

    BalasPadam