Happy Diwali

8:00 PG JunAina 14 Comments


Hidup dalam kepelbagaian kaum serta kaya adat dan budaya bangsa masing-masing. Selamat menyambut perayaan Deepavali bagi semua penganut agama Hindu.



Happy Diwali!
Kolam ini di pamerkan di KLCC, nampak tak ekor merak berkembang di situ?


You Might Also Like

14 ulasan:

  1. happy diwali juga. saya kerja.

    BalasPadam
  2. Banyak2 blog tunjuk gambar kolam saya rass kolam ni paling cantik.. nampak susah je coraknya.. tapi ceria...

    Happy diwali to all ......

    BalasPadam
  3. cantiknya so colourful! i love it so much! btw tu beras warna warni dkt lantai kan. if sy silap, sorry. dulu time zmn kampus time diwali ni the indian girls guna beras buat hiasan dekat foyer. so beautiful. i was so amazed, and still now! huhu..

    BalasPadam
  4. Wahhh nampak... nampak. I suka tengok kolam depa.

    BalasPadam
  5. salam.... kak beraya ke semalam

    BalasPadam
  6. Aina, Kak dah post gambag kita brdua tmpat knduri tadi.pls check email.

    BalasPadam
  7. happy diwali utk semua yg beragama hindu :)

    BalasPadam
  8. Walaupun bekerja berhadapan KLCC, tapi tak sempat singgah tengok kolam ni. Hehe

    BalasPadam
  9. eh cantiknyee...pandai dorang buat kan.. perlukan ketelitian dan kesabaran kan kan :)

    BalasPadam
  10. Cantiknya gambar yang dear tunjuk ..(^_^). Salam maal hijrah dari umi sekeluarga (^_^)

    BalasPadam
  11. sangat kreatif kan...cantik btw saye follow sini

    BalasPadam
  12. Time perayaan deepavali suka tgk kolum yg depa buat..mmg kreatif n cantik2 jer.. =D

    BalasPadam