Si Merah Jambu

5:10 PTG JunAina 18 Comments



Muka tak rela kena pakai t-shirt merah jambu. Tu pun beli malam kenduri. Kami 4 beradik mengiringi Angah yang bernikah. Yong terpaksa jadi tuan rumah kenduri di rumah.


You Might Also Like

18 ulasan:

  1. Salam.. tak rela pun, dah sarung pun di badan..
    tapi okey pe color pink, nampak jambuuu je, hehehe~
    ala..bukan selalu pun kan...

    BalasPadam
  2. Apasal kena pakai baju merah jambu? Warna tema utk majlis tu ke?

    BalasPadam
  3. Mula-mula tengok gambar ni ingatkan yg dua dari kiri tu azieazah …….. ngeeeee

    BalasPadam
  4. Tak rela pun,semua cute2 gitu pkai bju merah jambu..:D

    BalasPadam
  5. Pehhh...den kalau pakai pink...kena kutuk kaw...kaw lah dgn adik den.....ahakz

    BalasPadam
  6. haha... lelaki bukan mau sangat pakai warna pink ^_^ nampak lembut tapi zaman la ni tgk ramai ja yg pakai mcm xkisah dah

    BalasPadam
  7. paksa rela...tapi nak juga pakai. kalau adik beradik lelaki kak anim, alamat sampai ke sudah tak dilayannya permintaan kita, haha...

    BalasPadam
  8. Sekarang merah jambu dah jadi kebiasaan, :)

    BalasPadam
  9. susahkan nak pujuk orang lelaki pakai pink…. tapi nasib baik sporting jugak kenakan baju tu even last minute

    BalasPadam
  10. sy pun terpaksa batalkan niat nak pakai pink pada hari kenduri..sebab suami tak rela..:D

    BalasPadam
  11. comelnya semua pakai pinky sis hehe
    biasalah org2 lelaki ni kalau boleh diorang mmg tk nk pakai pink.. macam awek katanyer hehhee

    BalasPadam
  12. Cantik apa warna merah jambu....sweeeet hehe

    BalasPadam
  13. memang adik beradik ni pakat elok..saya tengok hari tu.kerjasama erat..senyum mak depa ..

    BalasPadam