Gwiyomi

8:19 PG JunAina 19 Comments







Tak habis-habis dengan gwiyomi dia. Macam cantik jew...macam comel jew...ahhahaaaaa...
Sila abaikan apa-apa yang ada di belakang si kecik Alya. Tak ada anak kecik sendiri anak kecik orang pun tak kisahlah boleh buat manja-manja.



You Might Also Like

19 ulasan:

  1. macam comel je..macam comell jer..hehe

    BalasPadam
  2. masih lagi di landa demam giyomi hehe :)

    BalasPadam
  3. pandainyer bergwiyomi... hehe.. comei je..

    BalasPadam
  4. hehehehe...skrang demam 'macam comel jek...macam cantik jek..' kak...dulu demam giyomi....lepas sorang2 buat aksi giyomi ni kan...termasuk laa si mia mija pun tepengaruh same heheheeheh

    BalasPadam
  5. hehehhe sekarang budak2 suka buat gwiyomi kan hehehhe lucu tgk si alya nih

    BalasPadam
  6. kak, jangan tak tahu, ada yang request Nizam.Ariff dengan YB buat gwiyomi. kak tasek tak sanggup nak tengok. dia takut termuntah.

    hahaha

    BalasPadam
  7. Memang tengah femes ayat tu JA hehe....
    Apa lagi...... beranak le seorang lagi hehe

    BalasPadam
  8. anak2 saya pon suka lagi Gwiyomi...

    BalasPadam
  9. anak2 saya pon suka lagi buat Gwiyomi

    BalasPadam
    Balasan
    1. CPL sampai 2 kali kau sent comment eh? bersungguh kau nak beritahu maksud pada kak jun. hahahahahah

      Padam
  10. ok la tu dia yg buat... kalau uncle yg buat? Lagi macam puaka..!

    BalasPadam
  11. comey jer kalu kanak2 yang buat gaya ni kann..

    BalasPadam
  12. bukan macam cantik macam comel.. tapi memang cantik memang comel..

    BalasPadam
  13. mmg cute kalau buat gwiyomi.ehhee

    BalasPadam
  14. macam comel je.. macam cantik je.. hahahah
    jadi fenomena pulak ayat tu//

    BalasPadam
  15. ye lah...bby sy pon dah pandai ckp korea...gwiyomi....Si kakak dia siap explain maksudnya pulak....

    BalasPadam
  16. pengaruh internet kuat sangat ni.. eheh

    BalasPadam