Pertemuan Pertama

9:07 PG JunAina 26 Comments



Dia tetap cantik dan bergaya. Sweet sangat. Terima kasih kerana sudi memenuhi undangan.

You Might Also Like

26 ulasan:

  1. in syaa aallah akan ada lagi pertemuan nanti Aina

    BalasPadam
  2. Salam kak Jun..
    Best kan selalu jumpa di alam maya je, ni dah dapat jumpa depan mata dengan Kak Inda Marya lagi seronok

    BalasPadam
  3. Dua2 chantek... gud morning Sis ;)

    BalasPadam
  4. Tentu seronok dapat jumpa kan...

    BalasPadam
  5. sapa tu? perkenalkanlah diri..hehehe..

    BalasPadam
  6. maaf jun, tak dapat hadir. sekolah kami di SP tak ambil cuti tambahan deepavali. cuti hanya hari sabtu saja.

    p/s siapa si cantik manis tu?

    BalasPadam
  7. Mesti teman blogger ni... sama-sama happy nampaknya.

    BalasPadam
  8. pasti ada pertemuan kedua dan ketigakan...

    BalasPadam
  9. cantik orangnya....awet muda...

    BalasPadam
  10. "salam rindu buatmu teman...hehe..makacih awak sudi pi komen blog saya..ingt dh lupa kita...siapa teman ni?..memang cantik ..satgi kita pi terjah blog dia nak kenai2 jgk.."

    BalasPadam
  11. owh blog cikgu. sy baru terjah sana td.

    BalasPadam
  12. semuga bertambah erat silatulrahim antara kamu berdua

    BalasPadam
  13. kedua2nya anggun bergaya...sweet!

    BalasPadam
  14. Aina, TQ letak gambaq kita.jenuh jugak saya cari umah mak Aina hari tu.maklum tk besa .tapi will power was so strong..jumpa jugak after wondering around pusing2 cari. TQ bagi extra cupcakes .Org lain dpat satu kita dapat 3...he he.

    BalasPadam
  15. Siapa sebelah cikgu tu? Saya kenal cikgu je..

    BalasPadam
  16. Dua2 berseri aih..sat nk kenal jugak la... =D

    BalasPadam